About Us

more

Window, PVC, aluminum, shutters, doors, windows, vlagoregulatori, obezvlazhnitel, mold, VHS, hardware, supplies, locks

Business Log more RSS Feed

Delvino EOOD (Ltd.) has no recent activity.

Inquiries & opinions

 • Roman Kordup mentioned:

  Уважаеми дами и господа,
  Нашата компания ООО «Модерн-XXI» («Модерн-XXI» ООД) е един от най-големите украински производители на дограма (прозорци, врати, балконна дограма), изработена от дърво и PVC. Наред с традиционните видове дървен материал като бор, лиственица и дъб, предлагаме също така и продукти от всякакви други екзотични видове дървесина.
  Към настоящия момент компанията представлява модерно предприятие за производство на европрозорци, снабдено с модерно високотехнологично оборудване от водещи европейски производители.
  Собственото производство на дървени греди IV 78 и стъклопакети ни позволява да произвеждаме прозорци и врати с енергийно ефективни стъклопакети с използване на енергоспестяващо стъкло и с газов пълнеж от аргон или криптон.
  Нашият опит в доставките за Германия, Швейцария и Чехия ни позволява да бъдем уверени в качеството на нашата продукция и изпълнението на проекти с различна сложност.
  В момента имаме желание да разширим мрежата за продажби във Вашия регион и сме заинтересовани в намирането на партньори и/или дилъри на Вашия пазар.
  В тази връзка бихме искали да знаем имате ли интереси в областта на реализацията на нашата продукция на Вашия пазар, както и Вашето мнение по повод на едно евентуално сътрудничество.

  С уважение,
  Ръководител на отдел «Външноикономическа дейност»
  Роман Кордуп

  ООО Модерн XXI
  ул.Маломясницкая 2
  61125, Харков
  Украйна
  Тел/факс: 00380 57 700 39 60

 • Locations see all(1)

  DELVITA Ltd.